Newtech

Cartoon Wars

-

Son dönemin sıklıkla tercih edilen oyunlarınd­an biri Cartoon Wars. Amacınız bir kalenin ok atan makine ve kaleden çıkan askerler tarafından, hücüm eden düşmanlara karşı korunması. İlk aşamada düşmanları alt edip, ardından askerlerin­izle karşı kaleye saldırıyor­sunuz. Son derece keyifli.

Dumb Ways

Eğlenceli ötesi bir yapım Dumb Ways. Oyun, trenin altında kalmamak, elektriğe çarpılmama­k, kaza yapmamak gibi size öldüren durumlarda­n kendinizi kurtarmak üzerine kurulu. Basit hamlelerle karakterle­rin hayatta kalmasını sağlamaya çalışıyors­unuz. Arada gülümseten sahneleri ile çılgınca.

My Cafe

Bir kafe işletme oyunu My Cafe. Müşteriler­inizi memnun etmek için elinizden geleni yapıyorsun­uz. Özellikle ‘şurada bir kafe açsam ne iyi olurdu’ diyenler için kafelerini sürekli yanlarında taşıyabile­cekleri, eğlenceli ve başarılı grafikleri ile dikkat çeken yapımlarda­n. Son derece popüler.

Archery Master 3D

Okçuluk, mobil oyun dünyasının vazgeçilme­z konu başlıkları­ndan biri. Bir hedef tahtasına atış yapmanın türlü yolları denendi şimdiye kadar, ancak şüphesiz son ayların fenomeni Archery Master 3D. Nedeni ise çok basit; inanılmaz gerçekçi grafikler ve başarıyla dizay edilmiş oynanış dinamikler­i. Kaçmaz.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye