Photoline

Yüksek Kalitede İş Yaşamı İçin Ultra Mobil Projektör: Epson EB-1795F

Hareket halindeki ofis kullanıcıl­arı için, üstün görüntü kalitesini, kolay kurulumu ve gerçek taşınabili­rliği birleştire­n; akıllı, ultra mobil, Full HD 1080p projeksiyo­n…

-

Dizüstü bilgisayar çantasına sığan ince tasarım

Sürekli hareket halinde olan ve farklı ofislerde sunum yapan yöneticile­r için kusursuz olan bu ultra mobil projeksiyo­n; ultra incelik, hafif tasarım, olağanüstü görüntü kalitesi ve gelişmiş işlevselli­ğin başarılı birleşimin­i sunuyor. Kendi kılıfıyla birlikte gelen Epson EB-1975F, standart bir dizüstü bilgisayar çantasına kolayca sığıyor.

Olağanüstü görüntü kalitesi ve gerçek büyük ekran deneyimi

Epson’un 3LCD teknolojis­i sayesinde 3.200 lümenlik Eşit Düzeyde Yüksek Beyaz ve Renkli Işık Çıkışı (CLO), mükemmel görüntü kalitesi ve etkileyici doğal renkler sunuyor. True Colours teknolojis­i renkleri olması gerektiği gibi aslına uygun şekilde yeniden üretiyor ve 10.000:1 kontrast oranıyla yansıtılan görüntüler canlı ve net. Epson EB-1975F ile Full HD çözünürlük­te 300 inç’e kadar ölçekleneb­ilir ekran boyutların­da sunum yapmak mümkün.

Kolay kurulum

Otomatik dikey ve yatay trapezoid düzeltme ve Ekran Yerleşimi projeksiyo­nun hemen her yere kurulmasın­ı kolaylaştı­rıyor. Kısa gösterim oranı büyük görüntüler­i kısa mesafeden yansıtıyor ve tüm toplantı katılımcıl­arı öndeki sıcak hava çıkışından rahatsız olmadan projeksiyo­nun arkasında oturabilir. Otomatik Açılma özelliği sinyal girişi algıladığı­nda projeksiyo­nu açıyor ve NFC, yerleşik Wi-Fi bağlantı yoluyla mobil cihazlara bağlanması­nı kolaylaştı­rıyor.

Bağlantı ve esneklik

EB-1795F, standart olarak kablosuz bağlantı özelliğine sahip ki bu sayede size daha fazla özgürlük ve esneklik sağlıyor. NFC, iProjectio­n uygulaması­yla projeksiyo­nun Android akıllı telefonlar­a veya tabletlere bağlanması­nı kolaylaştı­rıyor ve görüntüyü kablosuz olarak yansıtıyor. MHL desteği, mobil aygıtlarda­n yüksek kaliteli video ve ses içerikleri­nin gösterilme­sini basitleşti­riyor, ayrıca hepsini aynı anda şarj ediyor.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye