Sabah

Zorla bindirip uçuruma sürdü

-

Gizem

AYavuzhan

ntalya’da 19 yaşındaki Yavuzhan Gebeloğlu, tartıştığı 3 aylık eşi Gizem Gebeloğlu’nu saçlarında­n sürükleyer­ek zorla otomobile bindirdi. Daha sonra otomobili yaklaşık 40 metre yükseklikt­eki falezlerde­n denize sürdü. Feci olayda ikisi de öldü.

Korkunç olay önceki akşam yaşandı. Lara’daki evlerinde tartışan yeni evli çift evden çıkıp, otomobile bindi. İddiaya göre tartışma araç içinde de devam etti. Şirinyalı Mahallesi’ndeki Eski Lara Yolu’na gelen çift araçla falezlerin yanındaki boş araziye gelerek tartışmayı burada da sürdürdü. Aracı kullanan Yavuzhan Gebeloğlu, falezlerin önü başka araçlarla g=ThRK +urdaya dönen otomobil, denizden vinç dolu olduğu için arazide tur atmaya başladı. Bu sırada Gizem Gebeloğlu (20), otomobilde­n inerek uzaklaşmak istedi. Genç kız “Polis çağırın, beni kurtarın” diyerek çığlık attı. Çevreden bazı kişiler yardım etmek istedi ancak başarılı olamadı.

GgRGh TANIKLARI ANLATTI

Görgü tanıkların­ın ifadesine göre, öfkeli genç, saçlarında­n tuttuğu eşini sürükleyer­ek araca bindirdi. Daha sonra direksiyon­a geçip, otomobili hızla falezlered­en denize doğru sürdü. 40 metre yüksekten denize uçan otomobil falezlerin dibindeki kayalara çarpıp, suya gömüldü.

Olayı gören vatandaşla­r durumu polise bildirdi. Olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Denize uçan otomobilin içindekile­ri kurtarmak için karadan kurtarma çalışması başlatıldı. Otomobile ulaşamayan görevliler Deniz Polisi ve Sahil Güvenlik Bot Komutanlığ­ı’ndan yardım istedi. Denizden botla olay yerine ulaşan ekipler, genç çifttin hayatını kaybettiği­ni belirledi. Görevliler olaydan 4 saat sonra genç kadının cesedini çıkarabild­i. Yavuzhan Gebeloğlu’nun cesedi ise vinç yardımıyla yaklaşık 7 saat sonra araçtan çıkarılabi­ldi. Acı haberi alarak olay yerine gelen baba Fatih Gebeloğlu ve yakınları gözyaşı döktü. Oğlu ve gelininin öldüğünü öğrenen acılı babayı yakınları teselli etmeye çalıştı. Müteahhit olan Fatih Gebeloğlu’nun büyük oğlunun da bir yıl önce hayatını kaybettiği öğrenildi.

 ??  ??
 ??  ?? 6ABA+
6ABA+
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye