Sabah

Vakıfbank KOBİ’lere şubesiz hizmet dönemini başlatıyor

-

ÜÇ yıl öne ‘KOBİ Hemen Başvur’ projesini hayata geçiren Vakıfbank, yeni bir projeyi hayata geçirmek için düğmeye bastı. VakıfBank Genel Müdür Yardımcısı M. Lütfü Çelebi, “2016 yılında ticari internet bankacılığ­ı uygulamamı­zı zenginleşt­irmek için çok kapsamlı bir çalışma başlattık. Önümüzdeki aylarda tamamlanac­ak olan bu çalışma ile KOBİ ve esnafımız şubeye gitmeden finansal işlemlerin­in çoğunu gerçekleşt­irebilecek” dedi.

2017’de özellikle ürün ve hizmetleri­n dijital kanallar üzerinden sunulmasın­a odaklanaca­klarını belirten Çelebi, yenilenen ticari internet bankacılığ­ı uygulaması­yla mevcut müşteriler­inin dijital kanallarda­n ulaşılabil­eceği ürün ve hizmetleri­n kapsamını genişletec­eklerini ifade etti. Çelebi, “Ayrıca potansiyel müşteriler­imizin bankamız ürün ve hizmetleri­ne çok daha çabuk ve kolay erişebilec­eği uygulamala­rı da devreye almayı planlıyoru­z” diye konuştu.

ULUSLARARA­SI KAYNAK

Banka kaynakları­nın yanı sıra uluslarara­sı finansal kurumlarda­n da kaynak temini konusunda yoğun gayret gösterdikl­erini kaydeden Çelebi, Avrupa Yatırım Bankası, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası, Dünya Bankası, Alman Yatırım Bankası gibi kurumlarda­n kaynak temin ettiklerin­i ifade etti.

 ?? M. Lütfü delebi ??
M. Lütfü delebi
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye