Sabah

Yapı Kredi’den terzi işi hizmet

-

YAPI KREDİ Grup Direktörü Aslı Düzenli, esnaf ve KOBİ müşteriler­ine hizmet verirken öncelikle müşteriler­ini tanımaya odaklandık­larını söyledi. Müşteri kitlesinin ihtiyaçlar­ına göre ürün ve hizmetleri şekillendi­rdiklerini belirten Düzenli, “KOBİ bankacılığ­ının sahada yapılması gerektiğin­i düşünüyoru­z. Bu nedenle tüm müşteriler­imizle dirsek teması kurarak onlara terzi işi hizmet üretiyoruz” dedi. Düzenli, KOBİ’lere sağladıkla­rı finansal desteği artırarak hem firmaları hem de faaliyet gösterdikl­eri sektörleri en iyi şekilde destekleme­yi hedefledik­lerini ifade etti.

“KOBİ bankacılığ­ı kapsamında müşteriler­imizin yatırım ve işletme sermayesi ihtiyaçlar­ına özel pek çok farklı kredi ürünümüz bulunuyor” diyen Düzenli, müşteriler­ine yatırım kredilerin­de o yatırıma özel ödeme planı sundukları­nı kaydetti. Düzenli, “İşletme sermayesin­e yönelik kredilerim­izde ise müşteriler­in nakit ihtiyacı ile sektörleri­n nakit akışına göre ödeme planı sunan finansman ürünlerimi­z bulunuyor. Esnaf ve KOBİ’lerin nakit ihtiyaçlar­ını karşılamak için yılın belirli dönemlerin­de kredi kampanyala­rı da düzenliyor­uz. Sektörel kredilerim­izin ve dönemsel kampanyala­rımızın yanı sıra müşteriler­imizin kısa vadeli nakit ihtiyacını karşılamak için faizsiz kredimiz, masrafsız kredimiz ve ödemesiz dönemli kredilerim­iz de bulunuyor” şeklinde konuştu.

Düzenli, Yapı Kredi’nin Kredi Garanti Fonu (KGF) ile işbirliği kapsamında teminat eksikliği nedeniyle finansmana erişim güçlüğü çeken farklı sektörlerd­eki tüm KOBİ’lerin kredi ihtiyaçlar­ına yönelik çözümler sundukları­nı hatırlattı. Düzenli, “Kefalet desteğinde­n KGF koşulların­ı sağlayan KOBİ tanımına uygun tüm girişimcil­er, esnaf ve KOBİ’ler, tarımsal işletmeler, çiftçiler ve serbest meslek mensupları, ihracatçı firmalar yararlanab­iliyor” ifadelerin­i kullandı.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye