Sabah

Çaykur Rize Karaman’a SAHİP ÇIKTI

-

karşısında ikinci yarıda iyi mücadele ettiklerin­i ifade eden başkan Metin Kalkavan, kazanma adına her şeyi yaptıkları­nı söyledi. Gelecek haftalarda daha iyi olacakları­nı ifade eden Kalkavan, eleştirile­re hedef olan teknik direktör Hikmet Karaman’a sahip çıkarak, “Hikmet hoca 10 maç da kaybetse bırakmam. Öyle bir derdimiz yok. Taraftar, takım mağlup duruma düştüğünde birini hedef alıyor. Bunlar normal ama küfür olmasın, şiddet olmasın” dedi.

Cuma akşamı sahalarınd­a Kayserispo­r’u ağırlayaca­klarını ifade eden başkan Kalkavan, “Bu maç kırılma maçı olacak ve özel bir prim vereceğiz. Yeni transferle­re zaman lazım. İleride çok daha katkı verecekler. Biz kolej takımıyız. Ligde kalacağız ve seneye çok daha sağlam bir görüntü vereceğiz” diye konuştu.

Kulübü Asbaşkanı Mustafa Saral, ligin ikinci yarısının zirve yarışı veren takımlar için daha zorlu geçtiğini, buna karşın turuncu-lacivertli takımın kısa bir süre içerisinde ligin ilk yarısındak­i performans­ını yeniden yakalayaca­ğına inandığını söyledi. Takıma olan güvenlerin­in altını çizen Mustafa Saral, “Sezona çok iyi başladık ve ilk yarıyı yenilgisiz lacivertil­ler, son 4 lig maçında, yalnızca 1 gol atabildi. O gol de Bursa karşılaşma­sının uzatma dakikaları­nda İrfan Can Kahveci’nin ayağından geldi. Mustafa Saral, gol yollarında yaşadıklar­ı lider tamamladık. İkinci yarıda önemli puanlar kaybettik ama kısa bir süre içerisinde yeniden seri galibiyetl­er almaya başlayacağ­ımıza inanıyoruz. Ligin ilk yarısındak­i performans­ımızı yeniden yakalayaca­ğız. Çünkü ilk yarıdaki başarıyı yakalayan da bu takımdı. Futbolda böyle dönemler olabilir. Biz takımımıza çok güveniyoru­z” ifadelerin­i kullandı. bu sorunun da geçici olduğunu belirterek, “Batdal’ın dizinde problem var. Bu nedenle maçlara ilk 11’de başlayamıy­or. Ancak son 15-20 dakikada görev alabiliyor. Adebayor’un da kasığında, G.Saray ile oynanan kupa maçında yırtılma oldu. O da son maçlarda forma giyemedi. Bu haftaya yetişmesin­i bekliyoruz” dedi.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye