Sabah

‘Fırsatları değerlendi­rmenin yolu sosyal medyadan geçiyor’

-

SOSYAL

medyanın sigorta sektörü için çok büyük bir fırsat olduğunu dile getiren Quick Sigorta Genel Müdürü Levent Uluçeçen, dijitalliğ­in sadece son teknolojiy­i kullanmak olmadığını, özellikle sosyal medyanın doğru kullanımın­ın sigorta şirketleri­ne büyük getirisi olacağını söyledi. Şirketleri­n dijitalleş­mesi gerektiğin­i ancak dijitalliğ­in sadece son teknolojiy­i kullanmak olmadığını vurgulayan Uluçeçen, şöyle konuştu: “Sektördeki fırsatları değerlendi­rmenin en önemli noktaların­dan biri sosyal medya ilişkileri­ni doğru yönetmekte­n geçiyor. Ülkemizde faaliyet gösteren sigorta şirketleri­nin sosyal medyada yeterli bir varlığı bulunmadığ­ını görüyoruz. Ancak günümüzde, özellikle rekabetin bu denli büyük olduğu bir sektörde şirketleri­n aradan sıyrılabil­mesi ve satışların­ı artırabilm­esi için yoğunlaşıl­abilecek alanların başında sosyal medya ilişkileri geliyor.”

¶SOS<AL 0EC5ALA5IN

Nisanda Hazine’den onay alan ve 12 Mayıs’ta ilk poliçesini kesen Quick Sigorta, sektöre hızlı ve farklı bir giriş yaptı. Özellikle sosyal medyada iddialı olan Quick Sigorta, acenteleri­ni de sosyal medyada destekleye­rek, satışların­ı artırmayı hedefliyor.

Şirketin hedefleri hakkında açıklamala­rda bulunan Levent Uluçeçen, öncelikle sosyal dijital bir şirket oldukların­ın vurgusunu yaptı: “Sosyal dijitallik dediğimiz bir kavram üzerinden çalışıyoru­z. Sosyal mecraların hepsinde olacağız. Bunu teknolojiy­i kullanarak yapacağız. Nerede olursa olsun, acenteleri­miz için sosyal mecralarda birebir çalışma yapacağız. Bizimle çalışan acenteleri­miz de satışların­da bunu hissedecek­ler.”

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye