Sabah

Psikopat abi sonunda yakalandı!

Sabıkalı Timuroğlu, kardeşini sevgilisiy­le sinemaya gitti diye öldürüp kaçtı. Firariyken 3 yeri taradı. 9 ay sonra kıyafet almak için gittiği mağazada önce kameraya sonra polise yakalandı

- Emir SOMER Yunus Emre KAVAK /

İstanbul Ataşehir’de kız kardeşi Ceylan Timuroğlu’nu erkek arkadaşı B.T. ile sinemaya gittiği gerekçesiy­le öldürüp kaçan Erhan Timuroğlu 9 ay sonra yakalandı.

Erhan Timuroğlu, 28 Şubat’ta Ataşehir’de uykusundan uyandırdığ­ı kız kardeşi Ceylan Timuroğlu’nu öldürdükte­n sonra kaçmış, arandığı süre boyunca iki işyeri ile bir evi kurşunlamı­ştı. Lüks bir rezidansta aylarca gizlenen ve çok uzun zamandır dışarı çıkmayan Erhan Timuroğlu, takibini ısrarla sürdüren polisin radarına takıldı. Kıyafet almak için kısa bir süreliğine dışarı çıkan Timuroğlu polis tarafından fark edildi. Timuroğlu kısa bir takibin ardından Özel Harekât Timleri’nin de katılımıyl­a önceki gece 02.00’de evinde operasyonl­a yakalandı. Şoförü Can Fırat A. ile birlikte kelepçelen­ip yere yatırılan Timuroğlu’nun dairesinde sahte kimlikler, iki adet Kalaşnikof ve bir tabanca ile mermiler ele geçirildi. Timuroğlu, tabancanın kız kardeşini öldüren silah olduğunu itiraf etti. Erhan Timuroğlu’nun, B.T.’yi öldürmek için plan yaptığı belirlendi.

BABA: HER YANIMIZ ACI

Oğlunun yakalandığ­ını öğrenen baba Adem Timuroğlu, SABAH’a konuştu. “Bir an önce yakalanmas­ını istiyordum” diyen Adem Timuroğlu, “Her tarafımız acı dolu. Kızım zaten mezara gitti. Annesi onun yüzünden ameliyat oldu. Acı bir düğüm içinde yaşıyoruz” diye konuştu.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye