Sabah

Beşiktaş derbide sahaya çıkmama kararı aldı

Beşiktaş yönetimi, kaldığı yerden oynanmasın­a karar verilen kupa rövanşına çıkmama kararı aldı

-

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde tatil edilen ve kaldığı yerden oynanması kararı alınan Fenerbahçe maçına çıkmayacağ­ını açıkladı. Dün yapılan Divan Kurulu toplantısı­nda alınan kararı açıklayan Beşiktaş yönetimi, camianın sesine kulak verdikleri­ni ifade etti.

SAHADA OLMAYACAĞI­Z

Futbol ailesinin aklı selim davranması adına büyük fedakarlık­lar yapan, her zaman iyiyi ve güzeli öne çıkarmaya çalışan, futbolun evrensel ilkesi ‘Fair Play’ (Adil Oyun) ile hareket eden, her zaman futbolun pozitif yanlarını öne çıkarmaya çalışan, bu konuda tüm dünyadan alkış alan, takdir toplayan ve en önemlisi her şeyin hukuk çerçevesi içinde yönetildiğ­i inancına sahip olan Kulübümüz, dün Türkiye Futbol Federasyon­u Yönetim Kurulu tarafından verilen kararı büyük şaşkınlık, üzüntü ve esefle öğrenmiş bulunmakta­dır.

Her zaman emeği, saygıyı ve alın terini ifade eden 115 yıllık tarihimiz ile Beşiktaşlı­lık duruşu sergileyer­ek camiamızın ileri gelenleriy­le Divan Kurulu İstişare Toplantısı­yla görüş alışverişi yaptıktan sonra gerçekleşt­irdiğimiz Yönetim Kurulu Toplantısı ile, hukuka aykırı alınan bu karara tepkimizi göstermek adına sahip olduğumuz tek çözümü ortaya koyarak, 3 Mayıs 2018 Perşembe günü oynanması kararlaştı­rılan maça çıkmama kararı aldığımızı bildirmek isteriz. Bu kararımızı­n Büyük Beşiktaş taraftarın­ın da sesini duyurması adına en vakur duruş olacağına inancımız sonsuzdur. 115 yıldır hep sahada olduk, hep sahada kazandık, berabere kaldık ya da kaybettik. Masada kaybeden olmayı kabul etmemek için 3 Mayıs 2018 Perşembe günü sahada olmayacağı­z.

Beşiktaş Ailesi olarak futbolun güzellikle­rini yaşamaya ve yaşatmaya devam ederken taraftarım­ızdan beklentimi­z her zamanki gibi sağduyulu ve duyarlı davranarak Beşiktaşım­ıza hiçbir faydası olmayan bu gerilimin devam etmesine izin vermemesi, takımımızı­n arka arkaya üçüncü şampiyonlu­ğuna inanması ve takımımızı destekleyi­p, kenetlenme­sidir.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye