Sabah

HÜCUM ZAMANI

Pazar günkü derbi, ligin en ofansif iki takımının mücadelesi­ne sahne olacak. Galatasara­y en fazla gol atan (68), Beşiktaş ise en fazla hücum geliştiren (103) takım unvanların­ı elinde bulunduruy­or. İkisi de isabetli ortada zirvede yer alıyor

- 5BOFS ,BSBNBO UBOFS LBSBNBO!TBCBI DPN US

Saha olaylarını­n futbolun önüne geçtiği kupa derbisinin ardından, sıra lig derbisine geldi. Pazar günü saat 19.00’da G.Saray ile Beşiktaş arasında Türk Telekom’da oynanacak kritik mücadele, Türkiye’nin en hücumcu iki takımını karşı karşıya getirecek. Seyir zevki yüksek geçmeye aday derbi öncesi Instat verilerine göre, Cimbom ve Kartal’ın artı ve eksilerin şöyle:

 ?? ?? G.Saray ve Beşiktaş’ın en belirgin özellikler­i golleri organize ataklarla bulmaları ve goller öncesi çok pas yapıp, topla oynama yüzdelerin­i yüksek tutmaları. Ligde 27 golü bulan Gomis, bir kez daha ağları sarsarsa Alex’in bir sezonda en fazla gol atan yabancı rekorunu egale edecek. Sarı-kırmızılıl­ar, goller öncesi ortalama 10.6 pas yaparken, 33.6 saniye topla oynuyor. Bu değerler, siyahbeyaz­lılar için 8 pas ve 28 saniye olarak istatistik­lere yansıyor. Beşiktaş, 2018’de 27 gol attı. Bu bölümde 10 kez ağları sarsıp 1 asist yapan Talisca, 27 golün %40,7’sine doğrudan etkide bulundu.
G.Saray ve Beşiktaş’ın en belirgin özellikler­i golleri organize ataklarla bulmaları ve goller öncesi çok pas yapıp, topla oynama yüzdelerin­i yüksek tutmaları. Ligde 27 golü bulan Gomis, bir kez daha ağları sarsarsa Alex’in bir sezonda en fazla gol atan yabancı rekorunu egale edecek. Sarı-kırmızılıl­ar, goller öncesi ortalama 10.6 pas yaparken, 33.6 saniye topla oynuyor. Bu değerler, siyahbeyaz­lılar için 8 pas ve 28 saniye olarak istatistik­lere yansıyor. Beşiktaş, 2018’de 27 gol attı. Bu bölümde 10 kez ağları sarsıp 1 asist yapan Talisca, 27 golün %40,7’sine doğrudan etkide bulundu.
 ?? ?? Soruşturma tüm hızıyla devam ediyor.
Soruşturma tüm hızıyla devam ediyor.
 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye