Sabah

Sarri’den F.Bahçe’ye ‘hayır’

-

NAPOLİ ile yollarını ayıran Maurizio Sarri, Fenerbahçe’nin teklifine olumsuz yanıt verdi. İtalyan basınında yer alan haberlere göre sarı-lacivertli­lerin aracılar vasıtasıyl­a yaptığı teklifi kabul yapılacak imza töreninde gazetecile­rin kendisine soracağı ilk sorunun teknik direktör olacağını biliyor. Bu nedenle sorulara somut bir cevap vermek isteyen Fransız futbol adamı, ismi netleştirm­ek konusunda ısrarcı. Comolli öncelikli olarak boşta olan isimlerle masaya oturuyor. Son olarak sezonu West Ham’da tamamlayan David Moyes ismi öne çıktı.

 ??  ?? etmeyen 59 yaşındaki teknik direktörün, Zenit’in de önerisine olumsuz baktığı öğrenildi. Sarri’nin, Chelsea ve Real Madrid ile yaptığı görüşmeler­in ise tıkandığı vurgulandı. Alex Ferguson’un emekliliği sonrası M.United’ın başına Moyes geçmişti.
etmeyen 59 yaşındaki teknik direktörün, Zenit’in de önerisine olumsuz baktığı öğrenildi. Sarri’nin, Chelsea ve Real Madrid ile yaptığı görüşmeler­in ise tıkandığı vurgulandı. Alex Ferguson’un emekliliği sonrası M.United’ın başına Moyes geçmişti.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye