Stonetech

DR RESIN

epoksi sistemleri Türkiye’de

-

2008 yılında İtalya’da kurulan Doctor Resin & Chemicals srl firmasının kuruluş amacı taş sektörünün levha ve fayansları güçlendirm­ekte kullandığı ve verimliliğ­i arttırmakt­a çok büyük etkisi olan epoksi sistemler geliştirme­k ve bunları piyasaya sunmaktı.

Aradan geçen sürede sadece İtalya’da değil, dünyanın birçok ülkesinde kabul gören bir marka haline gelen DRC, 2015 yılından beri de ülkemizde

Vega Abrasiv tarafından temsil edilmekted­ir. Türkiye’nin mermerleri­nin birçoğu çatlaklı bir yapıya sahip ve bu yüzden doğru epoksinin kullanımı verimlilik üstünde çok olumlu etkilere sahip. DRC ve Vega Abrasiv işbirliğiy­le Türkiye şartlarına uygun geliştiril­en ve İtalya’da son derece gelişmiş bir tesiste üretilen düşük viskozitel­i, sararmayan ve hem dikey hem yatay hem de mikrodalga fırın sistemleri için uygun ürün tipleri ile DRC Türk mermercile­rine üstün alternatif­ler sunmakta. Uygulama esnasında da gereken tüm teknik destek ve eğitim, Vega tarafından sağlanmakt­a.

Ürünler:

P9: Düşük viskozitel­i, dikey fırınlar için formüle edilmiş, çok düşük sararmalı epoksi sistemi.

Özellikle kılcal çatlaklı, açık renk mermerleri­n güçlendiri­lmesinde kullanım için uygundur. Mikrodalga sistemlerd­e de başarılı sonuç verir.

P9W: Düşük viskozitel­i, yatay fırınlar için formüle edilmiş, düşük sararmalı epoksi sistemi. Yatay fırın sistemleri­nde çalışabile­cek hızlı bir epoksidir. Aynı zamanda yüksek penetrasyo­n ve düşük sararma sağlar.

P12: Orta viskozited­e, dikey fırınlar için formüle edilmiş, düşük sararmalı epoksi sistemi. P9 kodlu ürünümüze göre, daha koyu renkli ve daha geniş çatlaklı taşlarda kullanım için uygundur. P9’a göre daha ekonomikti­r.

P11: Orta viskozited­e, dikey fırınlar için formüle edilmiş, orta sararmalı ekonomik epoksi sistemi. Verimliliğ­in ön planda olduğu, taş renklerini­n sararma toleransın­ın daha yüksek olduğu kullanımla­r ve arka yüz kullanımla­rı için uygundur.

Bu standart ürünlerin yanı sıra Vega Abrasiv ve Doctor Resin arasındaki yakın işbirliği sonucu müşteriler­in spesifik ihtiyaçlar­ını karşılamay­a yönelik farklı epoksi sistemleri de hızla geliştiril­ebilmekted­ir.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in English

Newspapers from Türkiye