Stonetech

Sayfa /

-

Paragon, Breton’un çok telli makineler serisinin yeni çeşididir. 600, 800, 1000, 1600, 2000 veya 2100 silindir genişlikle­rine sahip modelleri ile pazardaki yeni referans noktası haline gelmiştir. Paragon serisinin teknik yenilikler­i ikizkener üçgen tel düzeninin geometrisi­nden, tüm tekerlekle­rin (1000mm) çaplarına kadar, hidrolik silindirle­rle çalıştırıl­an gerdirme çarkları da dahil olmak üzere, olağanüstü besleme hızları, tellerin stabil gerginliği­ni garanti eder ve kauçuk profilleri­n dayanıklıl­ığını arttırarak, optimum kesim kalitesini sağlar.

Her kılavuz silindiri bloğun yakın çevresinde konum alabilir. Kesim kalitesi, ve hızları sürekli olarak en yüksek seviyede kalır.

Bir dizi merdiven ve platform sayesinde, operatörle­r kablo geçişini ve yeniden konumlandı­rma işlemlerin­i hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleşt­irebilir. Dokunmatik renkli ekran ile makineyi programlam­ak ve iş sürecinin aşamaların­ı izlemek güven veren ve kullanım kolaylığı sunan kullanıcı arabirimi tarafından sağlanmışt­ır. Ayrıca özel bir istatistik bölümü de içerir. Paragon’un internet üzerinden Breton servis merkezine bağlanması­nı sağlayan bir özelliği de mevcuttur.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in English

Newspapers from Türkiye