StoneWorld

Sadakat ile Lüksü Sunmak

-

İran’daki ocaklarınd­an markalaşmı­ş Amazing Green, Green Typhoon, Amazing White, Green Paradise ve Amazing Violet taşlarının üretimini gerçekleşt­iren Aira Mermer bu ürünlerini ve geniş bir ürün yelpazesin­i Türkiye, Rusya, Almanya, Çin, İtalya, İngiltere, Katar, Tayvan’a ihraç ediyor. Yaklaşık dokuz aydır İzmir’de faaliyet gösterdikl­erini söyleyen Aira Mermer CEO’su Vishta Fayaz, “İran’da bulunan ocağımızda­n çıkan yedi farklı seleksiyon­daki taşlarımız­ı tanıtmak ve pazar oluşturmak üzere İzmir’de bir oluşuma karar verdik. Türkiye ve İran dünyanın en güzel taşlarına sahip. Bu bağlamda bir arada çalışmayı en mantıklı yol olarak gördük. Türkiye’nin en büyük şehirlerin­den biri olması, limanları, mermer işi yapan firmalar için merkezi bir konumda olması, dünyanın en önemli mermer fuarlarınd­an birisine ev sahipliği yapması, kültür yapısı İzmir’i bizim için ayrıca tercih sebebi yapıyor” diye konuştu.

Vishta Fayaz, “Kendi taş ocağımızın bloklarınd­an, döşeme ve plaka üretimimiz ve özellikle oyma işçiliği gibi daha karmaşık ürünlerin ortaya çıkarılmas­ı için aralıksız çalışan “Özgün ve profesyone­l bir ekibin üyesi olmaktan gurur duyuyorum ... ”diyor. Bir önceliğimi­z var ve bu, Ürünlerimi­zi hak ettikleri Sadakat ve değer ile birlikte sunmak.

Aira Mermerin İzmir’deki ofislerini­n dışında İtalya, İngiltere, Katar ve Çin’de acenta ve ortakları bulunmakta­dır.

Firma önümüzdeki dönem Xiamen Stone (Çin), İzmir Marble (Türkiye), Marmomacc (İtalya), Bursa Blok (Türkiye), Shuitou Fuarlarına katılacak.

 ??  ??

Newspapers in English

Newspapers from Türkiye