Yeni Asya

‘Af ’ istediler

- Aydın

Nazilli ilçesinde bir grup mahkum yakını, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ‘af’ talebine basın açıklaması­yla destek verdi, af kararının çıkarılmas­ını istedi. Nazilli Belediye Meydanı’ndaki basın açıklaması­na, mahkum yakınları ve aileleri katıldı. Grup, ‘Tayyip dede babamı gönder’, ‘Affet bizi destekleye­lim sizi’, ‘Kader kurbanları­na af ’, ‘Affet bizi devlet baba’, ‘Af istiyoruz’ ve ‘Affetmek büyüklüktü­r’ yazılı dövizler taşıdı. Grup adına basın açıklaması­nı, üvey annesi, amcası ve yakınları ‘yaralama’ suçundan 4 ile 7 yıl arasında hapis cezasına çarptırıla­n Ebru Argın yaptı. MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin ‘af ’ talebine destek verdikleri­ni belirtan Argın, Cumhurbaşk­anı Recep Tayyip Erdoğan’dan af çıkarılmas­ını istedi. FETÖ/PDY üyesi hakim ve savcılar tarafından yüksek cezalar verildiğin­i ileri sürüp, bu nedenle af çıkartılma­sını istedikler­ini belirtti. - dha

 ?? Fotoğraf: BAHATTİN ALBAYRAK - dha ?? Nazilli Belediye Meydanı’ndaki basın açıklaması­na, mahkum yakınları ve aileleri katıldı.
Fotoğraf: BAHATTİN ALBAYRAK - dha Nazilli Belediye Meydanı’ndaki basın açıklaması­na, mahkum yakınları ve aileleri katıldı.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye