LET’S GET QUIZICAL!

Midweek Sport - - PUZZLES -

1. IN which Ital­ian city did George Clooney get mar­ried at the week­end? a) Spaghetti b) Penne c) Venice d) Gelato 2. WHAT is Iain Dun­can Smith plan­ning on hand­ing out to ben­e­fits claimaints in­stead of cash? a) Beans b) Grou­cho Marx glasses c) Spi­ders d) Pre­paid cards 3. WHERE did Ukip’s con­fer­ence take place last week? a) Ch­ester b) Manch­ester c) Rochester d) Don­caster 4. WHICH foot­baller did NHS boob girl Josie Cun­ning­ham mis­tak­enly THINK she was preg­nant to? a) Cur­tis War­ren b) Cur­tis Davies c) Tony Cur­tis d) Cur­tis May­field 5. WHICH re­al­ity TV show has faced fresh vote rig­ging al­le­ga­tions this week? a) X Fac­tor b) Splash c) Tum­ble d) The Voice 6. ISIS ma­ni­acs are within a cou­ple of miles of which city? a) Birm­ing­ham b) Sao Paolo c) Bagh­dad d) Cirences­ter 7. WHERE is Michelle Kee­gan’s new TV se­ries set? a) Manch­ester b) Chich­ester c) Le­ices­ter d) Hull 8. WHICH celebrity was duped on Twit­ter into retweet­ing a snap of Fred and Rose West? a) Lord Sugar b) Piers Mor­gan c) Stephen Fry d) Don­ald Trump 9. WHICH Strictly star is be­ing bom­barded with naked pix of her other half? a) Frankie Bridge b) Ali­son Ham­mond c) Judy Mur­ray d) Pixie Lott 10. HOW many red cards has Wayne Rooney – or­dered off against West Ham – ac­crued in his ca­reer? a) 200,719 b) 11 c) 32 d) 6 11. WHICH model has split up with yet another fi­ancée after dis­cov­er­ing he’d cheated on her? a) Katie Price b) Melanie Sykes c) Kelly Brook d) Lucy Meck­len­bergh 12. WHICH for­mer Friends star is to link up with Matt Le Blanc again for an edi­tion of his sit­com, Episodes? a) Jen­nifer Anis­ton b) Court­ney Cox c) Matthew Perry d) David Sch­wim­mer

Jay Lacey 8. Green. Amy 7. Bradley. Emma 6. Green. Emma 5. Wood. Lau­ren 4. Laird. Jenny 3. Atwell. Charley 2. Lam­bert. Robyn 1. NIP: THAT NAME D 12. C 11. D 10. A 9. D 8. A 7. C 6. A 5. A 4. D 3. D 2. C 1. AN­SWERS:

Newspapers in English

Newspapers from UK

© PressReader. All rights reserved.