LET’S GET QUIZICAL!

Midweek Sport - - NEWS -

1. WHICH popular app was re­port­edly hacked this week, with thou­sands of steamy images leaked on­line? a) What­sapp b) Time Hop c) Snapchat d) Face­book Mes­sen­ger 2. WHICH X Fac­tor judge lost two acts dur­ing Sun­day’s first evic­tion? a) Si­mon Cow­ell b) Louis Walsh c) Ch­eryl Fer­nan­dez

Versini d) Mel B 3. WHO scored the only goal in Eng­land’s Euro 2012 qual­i­fier against Es­to­nia? a) Ra­heem Ster­ling b) Gary Cahill c) Danny Wel­beck d) Wayne Rooney 4. WHO claimed this week that he was now the world’s most el­i­gi­ble bach­e­lor? a) Si­mon Cow­ell b) Mel Gib­son c) Hugh Grant d) George Clooney 5. WHICH for­mer Chelsea player re­leased a state­ment this week that he didn’t have Ebola? a) Gus Poyet b) Gian­franco Zola c) Michael Essien d) Wayne Bridge 6. WHICH celeb re­ceived wide­spread crit­i­cism for ‘poor mark­ing and ter­ri­ble hair’ when he ap­peared as a guest judge on Strictly? a) Donny Os­mond b) Jer­maine Jack­son c) George Michael d) Art Gar­funkel 7. WHO was sent off in the Su­per League Grand Fi­nal after punch­ing an op­po­si­tion player in the face? a) Ben Flower b) Gil Dud­son c) Liam Far­rell d) Lloyd White 8. WHICH bird has been voted the most hated in Bri­tain? a) Robin b) Seag­ull c) Kite d) Blue Tit 9. A 50ft vari­a­tion of which an­i­mal has ap­par­ently been pic­tured in Whit­stable, Kent? a) Crab b) Lob­ster c) Dog d) Cat 10. HOW much did the BBC spend teach­ing staff to use iPhones? a) £100,000 b) £100 c) £220,000 d) £2 11. WHO won the week­end’s Rus­sian Grand Prix? a) Nico Ros­berg b) Se­bas­tian Vet­tel c) Jen­son But­ton d) Lewis Hamil­ton 12. WHICH tech company have un­veiled plans for a new Wi-Fi that can down­load a HD film in five seconds? a) Ap­ple b) Sam­sung c) LG d) Nokia

Webb. Krys­tal 8. Lewis. Bgra­cie 7. Hiles. Gemma 6. Raine. Naomi 5. Ann. Nickie 4. Lit­tle. Brookie 3. K. Emma 2. Axl. Sal­lie 1. NIP: THAT NAME B. 12. D 11. C 10. A 9. B 8. A 7. A 6. C 5. A 4. D 3. B 2. C 1. AN­SWERS:

Newspapers in English

Newspapers from UK

© PressReader. All rights reserved.