Mousse

Me Mortadella

200 Receta - - Antipasta -

Përgatitja:

Në një mikser do të grijmë në fillim Mortadelën, më pas shtojmë të gjithë përbërësit e tjerë derisa të jenë bërë si krem. I lëmë në frigorifer për 2 orë, në një kuti të mbuluar me kapak, që të përzihen mirë me njëra-tjetrën të gjitha aromat dhe më pas mund ta shërbejmë.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.