Po i bëj të fejuarës atë që dikur ma bën mua...

Gazeta Paloma - - Histori Personale -

Përshëndetje Paloma. Kam tetë muaj që po bëj një jetë të dyfisht dhe kjo gjë po më lodh shumë. Kam patur një histori dy vjeçare me një vajzë, të cilën e doja shumë. Dashuria me të ishte ajo që më motivonte cdo ditë të bëhesha njeri më i mirë. Ishim shumë të lumtur bashkë. Të ardhmen time e imagjinoja vetëm me të. Nëse dikush më fliste për ndarje, i thoja që kjo është gjëja e fundit që më shkonte në mendje. Ajo ishte gjysma ime më e mirë. Si mund të ndahesha nga ajo? Për mua ishte femra ideale. Nuk imagjinoja të kisha një nënë tjetër për fëmijët e mi, përveç asaj. Nuk imagjinoja një bashkëshorte tjetër që do të më priste në shtëpi përveç asaj...

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.