Defne dhe Kahraman mendojnë të divorcohen

Gazeta Paloma - - Telenovela -

dëshpëruar. Kahraman fle në hotel pasi nuk do të kthehet në shtëpi. Sulltanën e plagosin. Sulltan nuk tregon se kush e ka plagosur dhe u kërkon policëve të mos tregojnë për plagosjen e saj. Kahraman organizon një takim mes Kadirit dhe Kerimit. Kerim nuk pranon t’i jap dorën të atit. Elif dhe Nazllë pastrojnë shtëpinë e Xhemilit në shenjë falënderimi. Defne është e shqetësuar për Kahramanin. Defne e kupton se Kahraman mund të jetë pranë Xhelalit. Ajo vendos të shkojë në shtëpinë e Xhelalit. Kahraman i tregon Elifit se foshnja është djalë. Defne nxehet kur shikon Kahramanin dhe Elifin bashkë. Ajo i kërkon divorcin dhe Kahraman pranon. Defne bën gati rrobat dhe largohet nga shtëpia. Shykran përgjon bisedën e tyre dhe mëson se bëhet fjalë për një gënjeshtër në shtëpi. Ajshe i tregon Elifit se Sulltanën e kanë plagosur. Elif hyn me dhunë brenda ambienteve të burgut për të takuar të ëmën. Kriman e mban të fshehtë para Zijas idenë e divorcit mes Defnes dhe Kahramanit. Kerem i rrëfen Zijas se ndjen urrejtje për të atin. Elif është e bindur të gjejë fajtoren që ka lënduar të ëmën. Shykran i rrëfen punëtoreve në shtëpi se Defne dhe Kahraman po divorcohen. Zija i bën një surprizë Shykranit. Defne është në pritje të telefonatës së Kahramanit. Xhelal e bind Kahramanin të pajtohet me Defnen. Kahraman mëson plagosjen e Sulltanës. Elif takon Kijmeten dhe i bën asaj skandal. Defne nxehet kur shikon Elifin në vilë. Selim takon Nazllënë. Defne tenton të godasë me shpullë Elifin. Nehir nëpërkëmb Nazllënë. Jakup ushtron presion te Harun për të gjetur sa më parë Maksutin. Kahraman i kërkon falje Elifit për plagosjen e nënës dhe sjelljen e Defnes. Elif i tregon se është zënë me Defnen sërish. Kahraman mendon t’i tregojë të vërtetën, por pendohet. Shykran i tregon Jakupit për divorcin mes Defnes dhe Kahramanit. Zija tronditet nga lajmi. Maksut është i vendosur të mos heqë dorë nga Elif, edhe pse ajo është shtatzënë. Defne shkon në shtëpinë e Xhelilit dhe shikon fshehurazi Elifin duke përkëdhelur fëmijën. Defne ndihet xheloze. Elif dhe Nazllë fillojnë punë për të ndihmuar Xhelalin. Kahraman i shikon dhe vendos të ndihmojë. Zija takon Defnen dhe përpiqet ta ndalojë të divorcohet nga Kahramani. Kahramani

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.