Blog-eret në Shqipëri nuk vlerësohen akoma ashtu siç e meritojnë

Gazeta Paloma - - Tendencë -

time. Më pëlqen shumë edhe që vajza të ndryshme më shkruajnë dhe më kërkojnë ide mbi kombinimet e tyre. Besoj se kam lindur për këtë gjë dhe e bëj me një pasion shumë të madh. Sa kohë të duhet zakonisht për të realizuar një shkrim?

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.