Këngëtarët “single” (në muzikë) të kësaj vere…

Gazeta Paloma - - Prapaskena -

Këto dy vitet e fundit nuk përbëjnë më lajm bashkëpunimet muzikore, pasi ato janë bërë shumë “mainstream”. Të veçantë janë ata që nuk preferojnë ta ndajnë suksesin me të tjerët dhe që kanë besim te forcat e tyre, sepse kur kemi dy njerëz në një klip kënga do të marrë pëlqime nga fansat e të dyja palëve. Ja cilët janë disa nga këngëtarët që deri tani kanë preferuar të vijnë vetëm. Megjithatë, vera është e gjatë, kushedi çfarë kanë rezervuar artistët tanë deri në fund të saj!

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.