Alban Skënderaj

Gazeta Paloma - - Prapaskena -

Ka prodhuar shumë hite së fundmi dhe në më të shumtën e tyre është shfaqur solo. Alban Skënderaj e ka suksesin të garantuar me muzikën që krijon. Kënga e tij e fundit është “Engjëll”, të cilën ai ia ka kushtuar bashkëshortes së tij, Miriam Cani.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.