Young Zerka

Gazeta Paloma - - Prapaskena -

Të thuash për të që është këngëtari më i veçantë i muzikës shqiptare kjo dihet tashmë. Por edhe kënga e tij solo “Love” është shumë interesante dhe mbi të gjitha ka një video shumë të bukur verore.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.