Kaltrina Selimi

Gazeta Paloma - - Prapaskena -

Është nga ato këngëtare që na merr malli ta shohim në skenë. Edhe Kaltrina, që pas ardhjes në jetë të djalit të saj, Tristanit, dhe shpërnguljes në Londër, nuk publikon shpesh këngë të reja. E fundit është “Po du”, ku vjen solo dhe shumë seksi.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.