Elvana Gjata

Gazeta Paloma - - Prapaskena -

Pas një viti mungesë, Elvana Gjata zgjodhi të vinte vetëm këtë verë. Kënga “Njësoj” është pëlqyer shumë nga fansat e saj besnikë, por “njësoj” dhe “psycho” janë dy fjalët më të përdorura në rrjetet sociale.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.