Je një mama e varur nga “smartphone”?

Gazeta Paloma - - Kuriozitete -

Të kanë dhuruar një “smartphone” të ri për ditëlindje, si reagon?

A: Mezi prisje. Më në fund ke edhe ti një “smartphone”!

B: Je e lumtur dhe mezi pret të shkarkosh aplikacionet që kanë edhe miket e tua.

C: Në fakt nuk arrin dot ta kuptosh se pse s’të dhuruan kuponin për masazh relaksues.

Është krijuar një aplikacion udhëzues që mund të luajë fëmija juaj:

A: E shkarkon menjëherë, pasi

B: Pyet shoqet nëse e kanë shkarkuar, nëse është i përshtatshëm dhe nëse u pëlqen fëmijëve.

C: Më mirë mos ta mësosh edhe aq shumë me teknologjinë.

Shoqja jote të ka bërë “tag” në një foto me fëmijët...

A: I bën menjëherë “like” dhe bën një koment të bukur poshtë fotos.

B: A nuk është me rrezik që publikohen gjithë këto foto?

C: I kërkon menjëherë shoqes ta heqë foton e fëmijës tënd nga interneti.

A: Për të telefonuar, për të bërë foto, për të hyrë në internet dhe për të përdorur aplikacionet.

B: Për të telefonuar, për të bërë foto dhe për të hyrë në internet.

C: Ma dhuruan, nuk e doja.

Ke përgatitur një tortë për ditëlindjen e fëmijës tënd:

A: E poston menjëherë foton në rrjetet sociale për ta parë miqtë e tu.

B: I kërkon bashkëshortit të të bëjë një foto dhe e poston në

C: Asnjë foto në rrjetet sociale, mund të të kopjojnë idenë.

“Smartphone”-it po i mbaron bateria:

A: Pa merak, ke një bateri rezervë.

B: Duhej t’ua kishe vënë veshin shoqeve që të kishe marrë karikue- sin me vete.

C: Shumë mirë. Më në fund pak paqe dhe qetësi.

Fëmija të kërkon t’i vësh në telefon filma vizatimorë:

A: Vetëm pasi ka mbaruar detyrat e shtëpisë dhe nëse nuk është koha për të fjetur.

B: Ia plotëson kërkesën nëse bërtet dhe ulërin dhe s’e dëgjon dot më.

C: Më mirë mos ta lësh të kalojë shumë kohë në internet.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.