AMERICA FERRERA

Gazeta Paloma - - Kuriozitete -

Këngëtarja mbështetëse e kandidates demokrate mbajti një fjalim dhe këndoi në natën e hapjes së kongresit. Ajo foli për luftën personale për shëndetin mendor dhe nevojën që çështje të tilla të trajtohen më me seriozitet.

“Sëmundjet mendore të patrajtuara mund të kenë pasojë fatale, që çojnë në abuzime me substanca të ndaluara dhe deri në vetëvrasje. Ne mund të bëjmë më shumë. Secili prej nesh mund të bëjë ndryshimin duke marrë edukimin e duhur mbi shëndetin mendor”, - tha ajo.

Streep ishte kaq e emocionuar që ishte në tribunën e kongresit sa nuk e mbajti dot veten dhe nxori një klithmë para se të niste fjalimin. “Çfarë duhet të kesh që të bëhesh gruaja e parë në çdo gjë? Kurajë dhe klas”,- tha aktorja e njohur

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.