Alki Ëider:

Gazeta Paloma - - Histori -

Për mendim tim s’ia vlen! Nuk është një ditë jeta. Nuk shtyhen 5 minuta me një person që s’e do, se ndjen fare. Jo më gjithë jeta! Imagjino të ndash çdo gjë me të! Është katastrofë!

Ke shansin e mirë për një palë dokumente Gjermanie, pastaj e di vetë ti, divorc prapë....

Ka edhe meshkuj që jetojnë këtu në Shqipëri që dëshirojnë të lidhin jetën me një femër të divorcuar, pse e keni mendjen vetëm të ikni jashtë? Dhe me ata që njihni jashtë, shumica e femrave përfundojnë të bëjnë policen me bilbil nëpër semaforë.

O goce, mblidh mendjen dhe gjej një punë të rritësh vajzën. Ku shkon me një gjysh ti? Edhe unë me dy fëmijë jetimë jam, por kam gjetur punë dhe prindërve nuk u bie më qafë.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.