Sara Kapo –

Gazeta Paloma - - Argëtim -

Ne e dimë që do të ecësh në gjurmët e mamit dhe je natyrë pa komplekse, por fotot e fundit nuk janë fort të këndshme. Na mirëkupto Sara, sepse kërkohet një lloj autocensure, meqë je figurë publike dhe duhet të respektosh etikën. E dashur, ti shërben si model për ndjekëset e tua, ndoshta edhe për ato nën 16 vjeç, ndaj përmbahu pak. Komenti i Mamaqit, pasi ka kundruar të pasmet e aktores, nuk i la vend imagjinatës: “Kujdes se të ka dalë gjuri!” Mirë ne, që mund të na akuzosh për të prapambetur, po Ermali që është edhe humorist, edhe këngëtar, edhe deejay, edhe biznesmen…hë pra, hë? Sara, mençuria jote arrin ta përthithë edhe arsyen e vërtetë të klasifikimit si “OUT”, në këtë prag të ndërrimit të viteve. 2018-a na qoftë për hajër!

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.