Beren Saat dhe Kenan Dogulu mbështesin miken e sapondarë

Gazeta Paloma - - Koktej -

Para 15 ditësh çifti i famshëm Beren Saat dhe Kenan Dogulu kanë shkuar në Los Angelos ku kanë thirrur pranë tyre edhe Silan. Sila është mikja e ngushtë e çiftit, e cila është ndarë nga një lidhje e gjatë 1 vjeçare me të dashurin e saj Ahmet Kural. Sila e cila sapo ishte kthyer në Stamboll, pranoi ofertën e çiftit dhe do të qëndrojë 10 ditë në Amerikë. Ajo e ka përballuar dhimbjen e ndarjes ashtu siç e përballojnë shumica e femrave, duke ndryshuar pamjen e jashtme. Nga një bjonde bukuroshe me flokë të gjatë, është bërë me flokë të shkurtër gështenjë.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.