Bëhuni ju Mister X!

Gazeta Paloma - - Histori -

Mister X, vëllai që kishte 15 vjet në Greqi është kthyer në shtëpi dhe është shumë nervoz. Mami e pati lënë këtë shtëpi në emrin tim me idenë se djemtë i ka rregulluar se janë jashtë. Tani vëllai është bërë xhind dhe kërkon që të shkojmë në gjykatë dhe të prishim letrat e para. A është e drejtë kjo? A më takon mua pjesë në këtë shtëpi? Po të vazhdojë gjyqin ai, çfarë mund të fitojë? Mira, 18 vjeç.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.