- VAJZAT VIP “HAPIN” THESIN E SEKRETEVE INTIME… A PËPPËRFUNDUAN APO JO MEME MESHKUJT QË I BËNË “SEFTE”?

“TI ISHE I PARI!”

Gazeta Paloma - - Front Page - Xhensila Myrtezaj

Epo, ç’kujtoni ju, a do ta pranonte Ija ndryshe për nuse të nipit? Po Besi e ka deklaruar vetë që është një çikë katundar, ndaj edhe partneren e gjeti akull, fringo fare.

Le njëherë që qëlloi në shenjë, po ia mori kalanë nga brenda përmes së ëmës. “Me atë që kam bërë dashuri për herë të parë nuk jam penduar kurrë dhe kam qenë shumë e lumtur dhe vazhdoj të jem e lumtur”, do të shprehej vetë këngëtarja gjatë një interviste. Me këtë e ëmbla Xhensilë ka treguar se aktori ka qenë ai me të cilën ka humbur edhe virgjërinë, ndërsa sot janë një nga çiftet më të duartrokitur në Shqipëri. Pas dasmës përrallore dhe marrëdhënies së shkëlqyer që reflektojnë, Besi dhe Xhensila presin të bëhen prindër të një bebusheje. I morën punët avash avash, shijuan moshën dhe beqarinë, pushimet dhe suksesin, ndërsa tani i janë përkushtuar me kokë familjes së re, që do të shtohet së shpejti. Alamet çifti! Pritje të ëmbël dhe shtatzëni të mbarë Xhensila! (Janë bashkë)

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.