Blerina Yzeiraj:

Gazeta Paloma - - Histori -

Përgjigjen e ke dhënë vetë në gjithçka shkruan, para fëmijës nuk vihet askush, ndaj çoje në djall dhe kalo një jetë të lumtur me djalin tënd. Nëse nuk të do fëmijën lëre me kohë se është gjynah, djali ka nevojë për dashuri. Injorant mashkull paska qenë mortja! S’bëhen njerëz këta meshkuj shqiptarë.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.