6. Apendisiti dhe zorra e trashë

Gazeta Paloma - - Familja -

Një nga simptomat më të zakonshme të sëmundjeve të ndryshme është dhimbja. Dhimbjet më të rrezikshme janë ato që ju i ndjeni larg vendit ku ndodhet problemi në trup, duke e bërë më të vështirë identifikimin e sëmundjes. Mësoni cilat janë disa nga dhimbjet që ju gënjejnë në mënyrë që të zbuloni shkakun e tyre në kohë. Problemet e apendisitit dhe zorrës së trashë zakonisht janë të lehta për t’u diagnostikuar, sepse dhimbja ndihet në anën e djathtë poshtë barkut. Megjithatë, apendisiti është kërcënues për jetën nëse nuk trajtohet në kohë, sepse mund të shkaktojnë infeksion bakterial, kështu që do të ishte më mirë për ju të shkoni tek mjeku për ekzaminim.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.