7. Veshka

Gazeta Paloma - - Familja -

Kjo dhimbje shpesh ju gënjen sepse është shumë e gjerë dhe mbulon të gjithë pjesën e prapme të kraharorit, barkun, kofshët dhe legenin. Nëse dhimbja nuk kalon, zgjidhja më e thjeshtë është një kontroll mjekësor dhe një grup i plotë analizash.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.