9. Vezoret

Gazeta Paloma - - Familja -

Kjo dhimbje është e dukshme vetëm për gratë, shfaqet si një dhimbje e mprehtë në anët e barkut të poshtëm dhe është mjaft serioze sepse mund të çojë në infertilitet, por mund të jetë gjithashtu edhe thjesht dhimbje menstruale.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.