Vjolentino Sariu:

Gazeta Paloma - - Histori -

Gjithë kritika jemi ne si popull! Po ju kaq injorantë jeni që kërkoni mendime këtu? Të thuash ti këta që ofendojnë janë më të mirë. Mos bëni moralistin kot! Nëse s’dini t’i përgjigjeni mos komentoni. Mua më vjen keq për fjalorin e përdorur kundër zotërisë... Unë mendoj që tashmë do vuash sepse e fute veten në telashe me dëshirë, mirë është të heqësh dorë sa më shpejt dhe të shohësh familjen tënde, të jesh më i përgjegjshëm për familjen dhe veten dhe të vuash për kërkesat që ka familja jote, jo për qejf...

Ca plehra si ty shkatërrojnë familjet për ca putana si ajo që je lidhur ti. Çfarë ka ajo më shumë se gruaja që ke në shtëpi? Surratin vetëm se vrimën njëlloj e kanë, madje kjo kurva që bredh ia jep burrit, ty dhe s’i dihet se sa të tjerëve. Çfarë mendon ti, vetëm ty të ka ajo? Shiko familjen se do vijë dita që do të të kthejë kurrizin edhe fëmija e do mbetesh si qen nëpër rrugë. Dashke dy gra ti! Ik ore legen që këtu, kërkon edhe mendim se çfarë të bësh. Mos ju dhëntë perëndia buzëqeshje në jetë! Vrit veten, merr një gur e shko ku është deti më i thellë. Ik o njeri shiko familjen tënde. Shpresoj shumë që edhe gruaja jote të ketë njohur një zotëri me tërë kuptimin e fjalës dhe të mos jetë fare xheloze. Uroj të kalojë bukur dhe një ditë të ta bëjë naftën e të mbetesh si idiot vetëm. Të njëjtin problem kam edhe unë, por në rastin tim është ajo xheloze dhe jo unë. Nuk ka asnjë zgjidhje se kjo dashuria e vonë t’i fik llambat. Ty të janë puq telat dhe ke masë në tru. Ç’mbeturina që mban kjo tokë! Qenke xheloz për gruan e botës! Po të them që je budalla do e marrësh për kompliment. Ti je trap, madje psikopat. Shuaje me vodka ose raki Skrapari, një me një dhe futja gjumit! Mundohu t’i thuash vetes që është vetëm e jotja dhe kalon. Të shkuara! Edhe akullore edhe çokollatë, do mbytesh mor shejtan!

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.