Sonila Hoxha:

Gazeta Paloma - - Histori -

Bëhesh keq dhe të kap ankthi për gruan e botës? I thua edhe zonjë! Në qoftë se bën dhe gruaja jote atë që po bën ti, atëherë do ta kuptosh si është ankthi i vërtetë. Budallë. Mendja të paska ikur, po mjerë gruaja thuaj që të ka për burrë!

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.