Shkaku i ndarjes së Murat Boz dhe Asli Enver është një tjetër femër?

Gazeta Paloma - - Koktej -

Është përfolur shumë rreth ndarjes së Asli Enver dhe Murat Boz si dhe rreth arsyes që çoi në këtë ndarje të çiftit. Dyshohet se shkaku ka qenë ish e dashura e Murat Boz, Eliz Sakuçoglu. Ndarja ka ardhur krejt papritur dhe ka qenë një surprizë për të gjithë ne. Një e dhënë e re ka dalë në sipërfaqe pas kësaj ndarjeje. Murat Boz në udhëtimin e tij në Amerikë është takuar me ish të dashurën e tij Eliz Sakuçoglu. Mendohet se kjo është bërë arsyeja kryesore për ndarjen mes çiftit të dashur nga të gjithë. Eliz Sakuçoglu e mohoi kategorikisht këtë lajm. Ajo pretendon se ky lajm nuk është i vërtetë dhe është shpifje kundër saj. Ajo kërcënoi dhe se do të ndërmerrte masa ligjore.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.