Joana në spital, pas ndarjes nga Anaidi

Gazeta Shqiptare - Bluetooth - - SPECIALE -

Pas

deklaratës së Anaidit se nuk dëshironte të kishte më asnjë kontakt me Joanën, u tronditën shikuesit dhe adhuruesit e çiftit, por më së shumti mbeti e shokuar vetë Joana, e cila si është shprehur edhe për “Gazetën Shqiptare”, nuk e priste diçka të tillë. Ish banorja më e diskutuar e këtij edicioni të “Big Brother”, pak ditë pas ndarjes është parë në ambientet e spitalit “Hygeia”. Dimë që Joana ka pasur probleme shëndetësore, por nuk dimë ende se çfarë ekzaktësisht. Ne i urojmë shërim të shpejtë!

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.