Genta Ismajli nxjerr “zogun” në shesh

Gazeta Shqiptare - Bluetooth - - SPECIALE -

Një pakujdesi në veshje e lëvizje e ka kthyer këngëtaren Genta Ismajli në ‘prenë’ më të mirë për fotografin tonë. Këngëtarja energjike, e cila së fundmi është bërë pjesë e fushatës së Partisë Demokratike, në ndalesën e radhës (Shkodër) ka ekspozuar më shumë se ç’duhet nga pjesët e saj intime... Një këmbë e ngritur l art në funksion të koreografisë që vetëm Genta di ta bëjë dhe fap, “zogu” del në shesh... Ne besojmë që këngëtarja Ismajli nuk e ka kuptuar këtë gjë, sepse në të kundërt nuk do ta kishte vazhduar per formancën me të njëjtin ritëm. Por ja që “Bluetooth”- i t nuk i shpëtojnë këto detaje, duke i ardhur në ndihmë edhe Gentës me një këshillë mjaft efikase: Herë tjetër ose merri masat mirë, ose mos kërce kaq shumë në skenë. Ylli i Kosovës pritet që të nxjerrë shumë shpejt një këngë të re, të cilës po i xhiron edhe videoklipin aktualisht... Jeta private e këngëtares ka qenë gjithashtu në fokus këto muaj. Megjithëse ajo ka deklaruar që është singëll, gjithmonë e më shumë në Tiranë po flitet lidhja me një gazetar nga Kosova, Granit Miftari.

Fotot: TFE PHOTOGRAPHY

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.