Luana dhe Ardit Roshi prezantojnë “Summer Fest”

Gazeta Shqiptare - Bluetooth - - SPECIALE -

Luana

Vjollca dhe Ardit Roshi, janë të zgjedhurit e “Top Channel” për edi cionin e sivjetshëm të “Summer Fest”. Festivali i hiteve mbledh në sheshet kryesore të qyteteve emrat më të njohur të artit, për t’i dhuruar ritme dhe kënaqësi publikut në mbarë vendin. Trupës së artistëve do t’i bashkohet edhe trupa e humorit të “Portokallisë”. Turi i koncerteve në qytete pritet të fillojë menjëherë pas zgjedhjeve...

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.