Blendi Klosi heq mjekrën pas tri vitesh

Gazeta Shqiptare - Bluetooth - - SPECIALE -

Dhe

më në fund Blendi Klosi e hoqi mjekrën... “Mbas plot 1000 ditësh, dje në Shijak, vendosa të heq mjekrën, një simbol të Grevës Madhështore të Urisë. E mbajta plot tre vjet për t’u kujtuar se kishim një mision për të përmbushur sa herë çohesha në mëngjes dhe flija në darkë. Nuk e harrojmë kurrë grevën, por sot falenderoj pafundësisht, këdo që kontribuoi së bashku me Partinë Socialiste në këta 8 vjet opozitë. Ju faleminderit miq!”, ka shkruar në “Facebook” deputeti i Partisë Socialiste, Blendi Klosi, i cili këtë postim e ka shoqëruar edhe me një foto...

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.