Blero, skena “hot” në videoklip

Gazeta Shqiptare - Bluetooth - - SPECIALE -

Ai është bashkëshort dhe baba i devotshëm, por kur bëhet fjalë për punën, Blero është i gatshëm t’i bëjë të gjitha. Së fundmi ai ka publikuar një bashkëpunim me këngëtaren seksi Maria. Kënga që mban titullin “Një moment”, përmban skena të nxehta midis Bleros dhe këngëtares që shfaqet tejet e zhveshur. Megjithëkëtë, duhet thënë se videoklipi është realizuar këndshëm dhe sjell atmosferën e verës së nxehtë, duke iu përshtatur mjaft mirë këngës. Urojmë që ky prodhim të jetë i suksesshëm dhe që bashkëshortja e Bleros, Teuta, të mos jetë bërë xheloze.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.