Fevziu natën politikë, ditën biçikletë

Gazeta Shqiptare - Bluetooth - - SPECIALE -

E shohim çdo natë me kostum e kollare, teksa drejton herë me nerva e herë me qetësi debatet politike. Bisedon dhe merr në pyetje krerët e shtetit shqiptar, duke bërë që shpesh sytë e mijëra, ndoshta edhe miliona shikuesve të kthehen tek ai. Mirëpo për një paraqitje sa më të mirë, nuk mjafton vetëm përgatitja e pyetjeve. Për këtë arsye gazetari Blendi Fevziu mban trupin e formë e merret me sport. Zbuluam se gjetja e tij e momentit është çiklizmi.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.