Nora Istrefi, ‘çokollata’ e kësaj vere

Gazeta Shqiptare - Bluetooth - - SPECIALE -

Këngëtarja

e suksesshme Nora Istrefi provokon gjithmonë me linjat e saj… Dhe ja tek shfaqet edhe në këtë foto, më seksi se kurrë, me ngjyrën e lëkurës çokollatë. Nora Istrefi rrëfehu para një jave në “Bluetooth” se nuk ka kohë për të bërë pushime, si pasojë e aktiviteteve të shumta muzikore, ama ajo vazhdoi duke thënë se përpiqet t’i shfrytëzojë në maksimum paraditet në qytetet bregdetare, ku i duhet të këndojë gjatë mbrëmjeve… Nora Istrefi sapo ka publikuar në tregun muzikor shqiptar këngën e saj më të re në bashkëpunim me Genën, e cila po rezulton shumë e suksesshme.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.