Blero, këngë dedikuar Zotit

Gazeta Shqiptare - Bluetooth - - SPECIALE -

Ylli

shqiptar i popit, Blero, ka publikuar këngën e tij të re në kuadër të albumit “Fiksimi Im”, një bashkëpunim me Kreshnik Avdiun. Këngën e jashtëzakonshme në “YouTube”, Blero e ka publikuar pikërisht një ditë pas fillimit të muajit të shenjtë të Ramazanit. Si një mysliman i devotshëm që është, ai ka vendosur që një prej këngëve t’ia kushtojë Zotit. Ky projekt titullohet “I lartësuar je” dhe sipas tekstit, këngëtari i falënderohet Zotit për arritjet e tij të mëdha në jetë. Dihet po ashtu se Blero ka edhe një martesë model me aktoren Teuta Krasniqi, teksa ata janë prindër të Tarës, që është fëmijë i vetëm. “Fiksimi Im” është albumi i gjashtë në karrierën e Bleros.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.