Një dashuri e re nga “Big Brother”?!

Gazeta Shqiptare - Bluetooth - - SPECIALE -

Nuk e dimë në bëhet fjalë për një histori të re dashurie, apo thjesht për një foto miqësore. Sido që

të jetë e vërteta, Françeska dhe Vigani janë mjaft provokues në këto foto... Jo vetëm karshi njëri-tjetrit, por edhe përballë publikut.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.