Loriku dhe Getoari, në formë me palestër

Gazeta Shqiptare - Bluetooth - - SPECIALE -

Lorik

Cana është fotografuar teksa ushtrohet në palestër. Duke parë nga objektivi i aparatit, Loriku pozon duke bërë shqiponjën, dhe dihet që kjo është poza e tij e preferuar. Sa i takon palestrës, nuk dimë nëse futbollisti bukurosh ka bërë një zgjedhje personale, apo është pjesë e ritualit ditor të futbollistëve. Cilado të jetë arsyeja, Loriku duket në formë të shkëlqyer. Getoari, duhet të themi se ka disi më shumë nevojë të ushtrohet. Rreperi i njohur kosovar ka vendosur që stinën e nxehtë “ta përballojë” me një trup të bukur e me muskuj. Getoari ka bërë zgjidhjen e duhur pasi jo vetëm është në qendër të vëmendjes sepse është i njohur, por edhe sepse ka një të dashur shumë hot, që quhet Florenta.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.